Alle installaties, zowel klank als licht, zijn voorzien van de laatste technologieën en met uiterste zorg onderhouden. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de meest ingezette items en mogelijkheden. Let wel, deze lijst betreft slechts een deel van de mogelijkheden!

PAR56 Spots

De PAR56 LED spots zijn het beste van 2 werelden. Enigszins behouden we de vintage look maar aan de binnenkant tref je de moderne LED technologie die via DMX aangestuurd wordt. Zo hebben steeds een volledige controle over de programmatie. In alle formules zijn standaard 4 stuks opgenomen voor een mooi uitgebalanceerde lichtshow

Super Orion LED effect

De Super Orion is een LED lichteffect waarbij rode, groene en blauwe LEDs door 4 lenzen stralen. De opstelling van de lenzen zorgt ervoor dat dit toestel over een zeer breed spectrum beschikt en uiterst dynamisch is als centraal effect op de lichtbrug. Dit toestel is standaard opgenomen in de Advanced en de Ultimate formule. Maar kan ook als extra optie ingezet worden bij een Basic.

Dynamo 250 Scanners

De Dynamo 250 is een toestel die verschillende kleuren en tekeningen (ook wel gobo genaamd) door een lens op een beweegbare spiegel projecteert. Daardoor kunnen mooie lichtbundels en figuren sierlijk over de dansvloer bewegen. De Advanced Plus en de Ultimate formule bevatten standaard 2 toestellen. Ze kunnen natuurlijk ook als extra toegevoegd worden aan de andere formules.

Moving head Phantom 50 mkII

De moving heads zijn heden niet meer weg te denken bij een lichtshow. Onze Phantoms hebben een 50 watt LED die door een lens wordt gestuurd en tal van kleuren en haarfijne tekeningen projecteert in alle mogelijke richtingen. Deze toestellen worden per 2 stuks ingezet en kunnen aan iedere formule toegevoegd worden indien gewenst.

Klank

De klant krijgt de keuze uit twee verschillende manieren van aansturing inzake muziek. Enerzijds kan ge-opteerd worden voor een digitale controller, de Pioneer DDJ-1000. Anderzijds kan men voor een kleine meerprijs kiezen voor de ‘ouderwetse’ aansturing via 2 Technics SL1200 platenspelers. De luidsprekers zijn van het merk QSC. Deze krachtpatsers met een nominaal vermogen van 1000 Watt per stuk zijn momenteel waarlijks de referentie waarmee alle andere luidsprekers vergeleken worden. Zo garanderen we ten allen tijde een superfijn, warm geluid zowel bij lage als bij hoge decibels. Indien nodig kan er nog een extra 18 inch subwoofer aan toegevoegd worden voor nog meer bassen.